Followers

Tuesday, January 31, 2012

Terima Kasih MOO.com


Yea, terima kasih MOO.com kerana telah memberi Facebook Timeline bisnes kad secara percuma. Actually, promosi ni telahpun dibuat oleh MOO.com bulan lepas dengan memberi peluang kepada semua pengguna Facebook untuk mendapatkan bisnes kad secara percuma. Bisnes kad MOO yang berkonsepkan Facebook Timeline ni akan menggunakan gambar Timeline Cover anda sebagai gambar di bisnes kad.

Laman web MOO.com

Promosi percuma ini pula hanya untuk 200,000 pengguna Facebook terawal dari serata dunia. Saya pula kira bertuah kerana telah terpilih diantara berjuta-juta pengguna Facebook yang lain. Jadi di bawah ini adalah kad yang saya telah terima lebih kurang dalam tempoh 2-3 minggu pada tarikh saya mendaftar. Yelah, benda free, tak kisah lah nak buat kad ni untuk apa pun.. Hehe..


Cantik tak?

p/s : Kalau kos sebenar campur delivery boleh sampai RM90++ untuk normal 50pcs bisnes kad which is sangat mahal..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...