Followers

Saturday, January 07, 2012

Mentedarah di Pizza Hut

Betul ek eja Mentedarah tu? Hehe, actually baru-baru ni saya dan beberapa orang lagi baru je sepakat makan di Pizza Hut sebab promosi special 1 hari yang Pizza keluarkan. Promosi dia adalah 4 Pizza size personal berharga RM27 dan save RM11 katanya.

Kitaorang pun print promosi 2 helai dan order 8 Pizza size personal tu. Orang yang makan masa tu ada 5 orang je. Ni semua Nurul punya idea. Last-last x habis dia yang kena habiskan. Hee

P/s : Sekarang ni semua fast food pun banyak buat promosi sehari dua yang murah. Taukan ada promosi KFC yang dibatalkan oleh KFC haritu kena kutuk gila-gila oleh orang ramai.

3 comments:

  1. ahakssss..... sungguh mentekakdarah!!!!! makan berlima dengan pizza ber'pan-pan'!!!!

    Selamat tahun baru Zarin :D

    ReplyDelete
  2. Yeah beshnyer! Nanti kita jalan2 dan mentekedarah lg :p

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru~.. lama tak jumpa hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...