Followers

Monday, December 19, 2011

Menulis Blog Semula~!

Assalamualaikum semua ... Dah lebih 8 bulan saya tak sentuh langsung blog ni rupanya. Ada terfikir nak tutup terus sebab dah malas nak buat blog.. tapi bila tengok dan baca balik post2 yang lama rasa rindu nak tulis blog semula. Ada juga kawan-kawan blog yang lain masih gigih menulis blog sehingga layout dorang masih sama walaupun dah 2-3 tahun buka blog. Oklah, mari kita mulakan semula.

Selama saya berdiam ni, saya bukanlah tak menulis blog langsung.. cuma saya sedang sangat sibuk menulis blog lain dan menjaga Facebook lain.Saya akan cuba mencari masa untuk menulis sebab banyak sangat yang nak saya kongsikan kat blog ni. Orait, mula-mula saya nak kena redesign skit blog ni, nak bagi freash looks skit. 

Ok, stay tuneee!!

p/s : Dah pakai Facebook Timeline?





2 comments:

  1. dah la..tulis kat MH x nk..cisss

    ReplyDelete
  2. tulis apa.. sambil2 la.. nurul pun dah tak tulis ape2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...