Followers

Wednesday, December 21, 2011

Jalan-jalan di Space U8


Baru beberapa hari ni sempatlah jalan-jalan kat Space U8. Space U8 ni shopping mall terbaru yang terletak kat Bukit Jelutong Shah Alam. Sapce U8 ni mall pertama di Malaysia yang berkonsepkan Eco Mall. Kononnya Eco Mall ni macam mesra alam la... 


Space U8 ni sangat besar dan luas. Cuma buat masa sekarang ni, mall ni masih belum dibuka sepenuh masa... Jadi saya dan Zarith pun jalan-jalan la cuci mata sambik cari nak makan apa kat situ.


Dalam supermarket dia ada jual produk organik


Labu besar pun ada.. ke bukan labu betul ni ?

Dalam dia luas.. tapi masih kosong lagi

Nak pegi ke Hardware Cafe !
 Pandangan dari atas !

Saya makan menu ni.. namanya Chicken Cheese..
 
Yang ni tak ingat apa nama dia..


Lepas makan bergambar la.. apa lagi..




Sempat beli beras organic skit


Nak beli ikan ke ?


Ok.. nanti nak pergi lagi Space U8 sebab kat sini yang bestnya ada wayang MBO.. satu2nya wayang yang ada dalam Shah Alam ni.... Jumpa lagi.~


3 comments:

  1. Tks for coming to Hardware Cafe. Hope you enjoyed your food! ;D

    ReplyDelete
  2. Part makan tu cambest~

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:48 PM

    Best! Bujang2 ni kena jalan byk2... :) ~mimi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...