Followers

Wednesday, December 21, 2011

Jalan-jalan di Space U8


Baru beberapa hari ni sempatlah jalan-jalan kat Space U8. Space U8 ni shopping mall terbaru yang terletak kat Bukit Jelutong Shah Alam. Sapce U8 ni mall pertama di Malaysia yang berkonsepkan Eco Mall. Kononnya Eco Mall ni macam mesra alam la... 


Space U8 ni sangat besar dan luas. Cuma buat masa sekarang ni, mall ni masih belum dibuka sepenuh masa... Jadi saya dan Zarith pun jalan-jalan la cuci mata sambik cari nak makan apa kat situ.


Dalam supermarket dia ada jual produk organik


Labu besar pun ada.. ke bukan labu betul ni ?

Dalam dia luas.. tapi masih kosong lagi

Nak pegi ke Hardware Cafe !
 Pandangan dari atas !

Saya makan menu ni.. namanya Chicken Cheese..
 
Yang ni tak ingat apa nama dia..


Lepas makan bergambar la.. apa lagi..




Sempat beli beras organic skit


Nak beli ikan ke ?


Ok.. nanti nak pergi lagi Space U8 sebab kat sini yang bestnya ada wayang MBO.. satu2nya wayang yang ada dalam Shah Alam ni.... Jumpa lagi.~


Monday, December 19, 2011

Menulis Blog Semula~!

Assalamualaikum semua ... Dah lebih 8 bulan saya tak sentuh langsung blog ni rupanya. Ada terfikir nak tutup terus sebab dah malas nak buat blog.. tapi bila tengok dan baca balik post2 yang lama rasa rindu nak tulis blog semula. Ada juga kawan-kawan blog yang lain masih gigih menulis blog sehingga layout dorang masih sama walaupun dah 2-3 tahun buka blog. Oklah, mari kita mulakan semula.

Selama saya berdiam ni, saya bukanlah tak menulis blog langsung.. cuma saya sedang sangat sibuk menulis blog lain dan menjaga Facebook lain.Saya akan cuba mencari masa untuk menulis sebab banyak sangat yang nak saya kongsikan kat blog ni. Orait, mula-mula saya nak kena redesign skit blog ni, nak bagi freash looks skit. 

Ok, stay tuneee!!

p/s : Dah pakai Facebook Timeline?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...