Followers

Saturday, March 12, 2011

Nur Kasih The Movie


Memang terbaik dari ladanglah lebih-lebih lagi drama kegilaan rakyat Malaysia ini bakal ditayangkan di pawagam bulan Mei nanti. Drama dia pun dah berjuta-juta lemon yang menonton. Tak kiralah penonton tersangkut dengan drama ni sebab jalan ceritanya ataupun sebab pelakon lelakinya yang kacak mahupun sebab pelakon perempuannya yang membuatkan anda cair. Tapi apa-apapun sebab dan alasan, pasti ramai yang tak sabar nak menonton filem ini di pawagam. Bila saya tengok aje trailernya, memang perasaan nak tengok kat wayang tu dah berkobar-kobar. Walaupun saya bukanlah follow setiap episod drama ni dulu, tapi kualiti camera angle serta color grading dalam filem ni memang superb. Jadi sama-samalah kita nantikan filem ini nanti. Chiao~




Poster filem Nur Kasih The Movie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...