Followers

Thursday, March 10, 2011

Damia Umairah

Damia Umairah

Setelah 9 bulan penantian akhirnya Kak Izan atau nama sebenar Khairiah Hafizan telahpun melahirkan seorang puteri yang comel. Nama diberi Damia Umairah. Sekali pandang memang akan perasan dengan rambutnya yang sangat panjang dan lebat. Pada hari kejadian kelahiran kalau tak salah saya sedang ada di event jadi tak sempat nak melawat. Lagi pun Kak Izan memang tak bagi melawat kat hospital.

Dalam kurang dari seminggu, saya dan beberapa orang lagi officemate akhir berkesempatan juga lah melawat baby baru Kak Izan. Oleh kerana proses kelahirannya kali ini lebih mudah, jadi Kak Izan nampaknya begitu lincah dan tak sedikit pun macam orang berpantang. Dengar kata pada minggu ke dua dia dah mula pegi shopping di Jusco. Takpelah, biorlah dia lepas geram sekejap, asalkan tidak memudaratkan.

Kak Izan bersama puteri tercinta


Afiq anak pertama Kak Izan

Walaupun standard diberi cuti kepada ibu baru bersalin sekarang ini ialah 3 bulan, tapi Kak Izan khabar hanya akan mengambil cuti 2 bulan saja. Maklumlah risau tengok Nisa di office sorang-sorang je. Oklah, apa-apa pun tahniah dan syukur diucapkan kepada Kak Izan dan keluarga. Semoga diberkati dan menjadi anak yang solehah.


3 comments:

  1. Anonymous9:47 AM

    Afiqqq

    ReplyDelete
  2. Star alone in his mad: Secret cheap YSL Pumps 2011 spring and summer fashion show on the recent single product we can always find a Cheap Christian Louboutin Pumps the shadow of the famous Chinese designer, fashion each season can bring us new surprises, Let me take you close to the designer's flagship store to see the spring and Cheap Christian Louboutin Sandals summer 2011, new in kind it! However, we take a look at which star for the AW and crazy!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...