Followers

Tuesday, August 10, 2010

My workstation

Nak kata workstation sangat tu takdelah, cuma kali ni saya nak berkongsi mengenai gambar tempat saya bekerja di rumah. Saya lebih selesa pakai laptop saya ni dan diattachkan kepada monitor. Erm, kalau ada duit lebih ada monitor widescreen besar pun cun jugak ni. Laptop yang saya sedang gunakan ialah DELL XPS 16" dan sesuai untuk kegunaan gaming dan kerja 3D ringkas. Kiranya kalau nak render sikit-sikit tu bolehlah pakai laptop ni. Laptop ni setiap hari saya gunakan untuk update facebook, transfer gambar dari DSLR, transfer video/lagu ke handphone saya, tengok movie dan mendengar lagu. Selain laptop kesayangan saya ni, NOKIA N900 saya antara item kesayangan saya yang baru. Dengan N900 ni, pada kebiasaanya saya mendengar internet radio sambil membluetoothkan audio out nya ke speaker melalui laptop saya. Erm, memang best.

Kawasan keseluruhan workstation

Laptop Dell XPS saya yang tidak
pernah mengecewakan


Nokia N900 yang dibluetoothkan bersama laptop

Ha, macamtu lah rupa workstation saya ni. Lepas ni saya akan kongsi cara saya mengoptimumkan kegunaan N900 saya dengan kawasan sekeliling saya. Saya boleh spend sepanjang weekend saya dengan hanya duduk di workstation saya.


4 comments:

  1. membencikan...huhuhu

    ReplyDelete
  2. pfffts..orang kaya.

    ReplyDelete
  3. lampu orang kaya. hehe. lampu mr bean, saya pernah tengok harga nak beli. alahai mahal la pula. hehe. nice la workstation. btw, yang hitam atas meja tu memang sekali dengan meja or separate item?

    ReplyDelete
  4. ha chokilala... yg hitam tu kulit.. beli berasingan dengan meja.. tapi ada diikea

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...