Followers

Saturday, February 13, 2010

Photoshoot di Putrajaya

1 DSLR Camera, 3 orang, lokasi Putraya. Event yang tak dirancang ni bermula semasa balik dari Alamanda selepas selesai event mengenai pelancaran kiosk Upin & Ipin di situ. Tak pernah bergambar di Putrajaya menggunakan DSLR jadi ini sememangnya waktu yang amat sesuai. Jam pun menunjukkan hampir pukul 7pm dan matahari pun sememangnya sedang mula hampir terbenam. Dengan bermodalkan cahaya yang baik, set yang cantik semuanya memang melengkapkan sesi photoshoot di Putrajaya ni.

Macam iklan kereta

Masjid Putrajaya diterangi cahaya dari
matahari terbenam


Bergambar di jambatan Putrajaya

Masih banyak lagi gambar-gambar semasa sesi ni yang saya dah uploadpun kat facebook saya. Kalau nak tengok gambar lain-lain silalah klik di link bawah ni.

http://www.facebook.com/album.php?aid=146596&id=649031304

1 comment:

  1. hizral12:02 AM

    teringan zaman aku mude-mude dulu..hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...