Followers

Thursday, February 18, 2010

ABC di Seksyen 2, Shah Alam

Macam jalan-jalan cari makan pulak dah tapi itulah yang pasti iaitu; aktiviti makan! Sebenarnya dah selalu saya bersama kawan-kawan makan ABC di kawasan ni tapi ni lah first time saya memblog mengenai ABC ni. Kalau student-student di UiTM Shah Alam ni dah pasti fimiliar sangat dengan kawasan ni sebab selain sedap harganya memang khas untuk student. Jimat budget.

Oh ni wajah-wajah yang join aktiviti makan ABC,
tapi ABC tak sampai lagi masa ni


Wow, ABC

Kenapa ek ABC kat sini sedap sangat ke? Tak sedap sangat sebenarnya. Tapi bayangkan lapisan ABC tu ditimbuni dengan aiskrim dan kemudian dicurah dengan limpahan coklat sambil diselitkan sebiji buah apa ntah. Tidak ketinggalan biskut Love Letter ataupun orang panggil biskut rokok dicucuk bersama-sama dengan straw. Menarik bukan?

Suasana ketika makan ABC

Orang dari jauh iaitu Zarith pun turut join

Afiq makan 3 cawan sekali.
Kata nak diet je lebih.. ehhe



Ha kalau nak try boleh la singgah kat Seksyen 2 ni. Tapi pastikan kedainya ialah Kedai Pegaga. Kalau kedai lain mungkin rupa ABC dia agak berbeza mengikut kedai yang anda pergi. Ok, sedapkan. Yay, nanti nak pegi lagi.

p/s : diet makan ABC je ok kut~

1 comment:

  1. ishk ishkkkk tui ka sedap? ekekeke.... nanti nak pi terai tengok ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...