Followers

Tuesday, November 17, 2009

Menyerang Little India!

Yay, sempena wedding Zaid yang akan dilangsungkan pada keesokkan harinya malam tu juga beberapa orang staff LCP telah menyerang Little India untuk membeli pakaian bollywood masing-masing. Little India yang terletak di Klang ni telah menjadi pusat tumpuan warga kerja yang jarang-jarang bershopping, apa tah pakaian ala-ala bollywood. Pakaian lelaki yang dipanggil khurta manakala pakaian wanita iaitu sari dijual dari RM50 hinggalah kepada ratusan ringgit.

Ramainya orang nak beli

Masih mencari baju idaman

Selepas selesai membeli

Masing-masing memang shopping sakan mengikut bugget masing-masing. Bukan selalu menghadiri majlis perkahwinan ala-ala bollywood sebegini jadi masing-masing tak melepaskan peluang untuk melaram pada keeesokkan malam nanti. Tak kira bangsa masing-masing turut mengenakan pakaian ala-ala bollywood bagi menceriakan malam tu nanti.

Hasan dan Kevin dengan khurta masing-masing

Idaman yang juga turut bershopping

Tetapi di dalam kesibukkan orang menyerbu di dalam kedai di atas, saya telah menyelinap ke kedai yang lain pula untuk mencari sepasang baju yang lebih unik dan lain dari yang lain. Setelah agak lama mencari, akhirnya saya sudah ketemui baju yang menanti saya selama ini untuk dibeli. Bagaimana agaknya rupa baju tu, nantilah di post selepas ini. Selain itu, terima kasih diucapkan kepada Idaman kerana mengambil gambar-gambar semasa sesi bershopping di Little India.

1 comment:

  1. hurm..tiada gamba incik mediahorizon dan cik cima bershopping yer..agaknyer kalo ada laa gamba tuh, bagaimana agaknyer muka saya ketika menunggu cik cima bershopping..ahahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...