Followers

Monday, November 16, 2009

Boling di Sunway!

Salam semua. Setelah saya mengipas-gipas sawang di blog ni yang sudah lama tak berusik akhirnya siaplah juga topik blog terkini berkaitan dengan aktiviti ringan-ringan yang telah dilangsungkan di Sunway Piramid. Boleh dikatakan pertama kali LCP sendiri mengadakan permainan bowling beramai-ramai macam ni. Yelah, sekali main hampir separuh lane boling di Sunway telah diconquer oleh staff LCP. Bagaikan di rumah sendiri, aktiviti bermain boling sememangnya diadakan tanpa segan silu.

Scoreboard

Antara staff LCP yang semangat bergambar
sebelum bermain boling

Ida Rahayu ketika membuat spare

Bukan sahaja semangat kesukanan yang tinggi ditunjukkan, malahan semangat berpasukan juga tidak dilupakan. Masing-masing semangat berpakaian Upin & Ipin dan masing-masing juga berpasukan secara random bagi tidak berat sebelah. Sebenarnya boleh dikatakan beberapa staff LCP ni memang sangat hebat bermain dengan masing-masing sering mendapat strike. Tak kurang juga yang juara membersihkan longkang-longkang yang ada. Ramai juga yang sebenarnya merupakan pengalaman pertama bermain boling.

Akob memilih bola oren
sesuai dengan color tema LCP

Sarah, Yuki dan Auntie Fiza
antara yang hebat bermain boling

Kami juga tidak kurang hebatnya dengan
menyapu bersih longkang-longkang yang ada

Semua staff LCP bergambar bersama-sama

Yay, lengkap 2 games masing-masing sudah mula terasa penat lebih-lebih lagi dibahagian jari. Pengalaman yang sangat seronok lebih-lebih lagi hampir semua staff turun menyumbangkan aksi-aksi menarik masing-masing. InsyaAllah selepas berlatih tekun dapatlah kami mencabar pasukan lain pula lepas ni.

1 comment:

  1. woii, tipu tu, mana ala hebat = ="

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...