Followers

Saturday, September 19, 2009

Berbuka di Geng's Corner bersama Upin & Ipin

Nampaknya saya berhasrat nak selesaikan semua entry mengenai berbuka puasa sebelum habis bulan puasa iaitu esok. Ok, kali ni berbuka puasa di Geng's Corner anjuran bersama Les' Copaque merupakan salah satu acara yang telah dirancang untuk menghargai peminat Upin & Ipin selain mempromosikan DVD Geng : Pengembaraan Bermula yang baru sahaja mula dijual dipasaran.

Suasana diluar Geng's Corner sebelum berbuka puasa

Saya emcee sementara bersama Afiq

Sebenarnya ni merupakan kali pertama menganjurkan majlis berbuka puasa untuk peminat Upin & Ipin di Geng's Corner. Maklumlah, waktu berbuka puasa yang singat agak sukar untuk anjurkan pelbagai aktiviti. . Penjualan DVD Geng diadakan dengan harga promosi yang sangat murah. Selain dari itu disediakan juga ruangan untuk tayangan Upin & Ipin serta GENG yang diadakan mengikut slot masa tertentu.

Salina, Faiz dan Shiela bersedia menjual DVD

Antara peminat kecil yang menonton tayangan Upin & Ipin

Antara staff yang bersiap sedia sebelum acara
dan majlis berbuka bermula


Selepas waktu berbuka pula sempat juga menampilkan pelakon suara Kak Ros serta Upin & Ipin pada malam tersebut. Rata-rata pengunjung yang sememangnya warga Shah Alam ini sedikit sebanyak dapat juga beramah mesra dengan pelakon-pelakon suara yang ada. Aktiviti ringkas seperti kuiz dan games diadakan untuk memeriahkan lagi acara. Saya begitu terkejut dengan respon pengunjung pada malam tersebut yang agak sedikit hyper tapi sporting.

Ida Shaheera dan Fathiah

Peminat yang menyaksikan persembahan

Ketika aktiviti jualan DVD rancak diadakan

Antara peminat yang bergambar dengan maskot Upin & Ipin


Semua staff Geng's Corner bergambar bersama Upin & Ipin

InsyaAllah selepas ini akan dianjurkan pula Majlis Hari Raya Upin & Ipin. Terima kasih kepada semua yang sudi datang dan mohon maaf di atas kekurangan dan kesilapan. Terima kasih juga kepada semua staff LCP yang bertungkus lumus sejak dari awal petang untuk memastikan perjalanan majlis in berjalan dengan lancar.

1 comment:

  1. Anonymous4:43 PM

    pengen jilat memek ida shaheera,. sruupppp hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...