Followers

Sunday, August 16, 2009

Website Upin & Ipin

Selain saya ni selalu keluar-keluar event, kadang-kadang saya akan update website Upin & Ipin. Jadi seperti yang kita tau tak lama lagi kita akan menyambut Ramadhan dan kebiasaannya website Upin & Ipin ni hits sepanjang bulan puasa ni. Selain pengunjung nak tengok episod baru, kebiasaanya jugak nak dapatkan maklumat terkini seperti merchandise dan lain2. Jadi sebagai persediaan awal, ni merupakan layout Upin & Ipin yang baru siap dengan sponsor utama iaitu TM. InsyaAllah selepas ini akan ditambah dengan macam-macam benda lagi. Tunggu je lah

Layout website baru yang dikemas kini

Website yang pernah diguna untuk tahun lepas

p/s : dari time belajar dulu, saya start dengan buka webserver dikolej, serve movies, mp3 etc.. sampai sekarang ni buat website pula... tapi, takpe.. memang saya suka.. hehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...