Followers

Tuesday, August 11, 2009

Mediahorizon di Bloghiburan.com

Layout baru Bloghiburan

Wow, rasa macam tak percaya pula bila tiba2 terperasan link blog ni di Bloghiburan yang sememangnya sudah dikenali ramai. Blog saya diletakkan di dalam kategori Rakan Media yang mana link blog lain2 tu sememangnya blog yang dihasilkan khas untuk perkembangan artis2 tanah air. Walaupun konsep blog saya berbeza sedikit dan lebih personal, namun rasa terharu kerana blog yang tak seberapa ni diletak juga di link tersebut. Terima kasih kepada Nazrin yang begitu komited dengan kerjanya tu.. hehe. Apa2 nanti insyaAllah kita akan update sama2 lagi. Thanks.

Link Media Horizon di ruangan Rakan Media

2 comments:

  1. hurm...HEBAT..HEBAT..HEBAT!!! =)

    ReplyDelete
  2. blog saya taknak pasal gosip2 artis.. hehe. semua pasal Upin & Ipin je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...