Followers

Thursday, July 23, 2009

Blog anda tak best!

Itulah yang diutarakan oleh wanita di bawah ini yang identitinya ingin dirahsiakan. "Mana ada orang buat blog macam diari-diari lagi zaman sekarang ni". Ungkapan yang diluahkan ini terus memadamkan semangat saya untuk mengupdate blog ini lagi. Rasanya semua update selama ini sia2 sahaja. Saya rasa terkonfius sekejap dan terus mengubah persepsi saya mengenai blog sendiri. Oklah, nampaknya sampai di sini sahaja blog ini akan beroperasi.. mungkin tiada lagi blog mediahorizon selepas ini.. huhu. Salam...

Gadis misteri yang tidak mahu identitinya diketahui umum

p/s : Saya memerlukan pendapat anda para pembaca blog saya? (ada ke orang ke yang baca?)

12 comments:

  1. of coz le ade zarin...aku bace tiap hari tau..kot2 ade aktiviti menarik dr LCP ,upin n ipin ker....tak dpt jd sebahagian tenaga kerja, jadi penyokong g setia pon dah kira ok la kan....

    ReplyDelete
  2. eleh.. rilek r brader.. tu org2 yg dengki plus jeles la blog org lain lagi lawa.. memblog ni sebenarnya suka hati tuan empunya la nak tulis ape kan.. so wat dono je sudey.. lg pon kalau blog lcp kurang berita kat mane lagi nak cari?? sini jugak kan..

    ReplyDelete
  3. saya bahagia je baca blog ni. biar apapun (asalakan dapat seketul patung upin ipin. hahahaha

    ReplyDelete
  4. bace je..kalo xbace buat pe follow..
    meyh kuntau sket manusia yg tlh mengecilkan ati bro

    ReplyDelete
  5. zarin..aku kenal minah ni..k gini plan aku..kita jangan usik minah ni..mula2 kita kuntau pakwe dia dulu..dekat je ngan aku ni...camne nak ke???...

    aku b4 join lcm ni ari2 je bace blog ko...kengkadang menggodek blog ko sampai entry yang 1st sekali..hihihi..

    ReplyDelete
  6. ikut suka kita larrr nak taruk apa kat tempat kita sendiri... Zarin maner leh down, sebab nanti followers u pulak down kat u :)
    Keep up da blog Zarin.

    ReplyDelete
  7. blog lu best bro...gua bc dr entry yg first...dpt gak tau aktiviti lcp

    ReplyDelete
  8. ok.. trima kasih di atas pendapat semua org... insyaAllah nanti saya akan updet lagi... huhu

    ReplyDelete
  9. nurul6:20 PM

    lain orang, lain idea nyer..ade org gune blog untuk bisnes..ade org gune blog sbagai medium untuk bersuara..encik mediahorizon gune blog sebagai medium untuk berkongsi cerita..kan? bagus laa tuh..abaikan komen2 yang x memberi semangat tuh!ahahah

    ReplyDelete
  10. Anonymous12:55 AM

    Mstila ade yg membacanya..sya slalo bca blog ni..truskan n jgn mengalah..lain orang lain pndptnye..

    ReplyDelete
  11. SAYA BACA BLOG NI,
    JADI SAYA NAK BLOG NI TERUS ADA

    ReplyDelete
  12. Anonymous6:23 PM

    blog anda sgat bgus..keep cool

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...