Followers

Sunday, May 17, 2009

Makan² @ Qaseh & Geng's Corner

Post kali ni sekadar suka2 dan sekadar untuk memenuhi ruang post untuk bulan ini... Hehe, takdelah, actually acara makan2 ni sempena last day untuk 2 orang intern student yang dah lebih kurang 6 bulan lebih bekerja di Les' Copaque. Dorang ialah Juan dan Muiz yang masing2 ialah student dari UTEM. Tempat makannya ialah di Qaseh iaitu dekat aje dengan opis Les' Copaque ni. Kebetulan pada hari yang sama ex-staff iaitu Nazrul pun join makan sama2 sambil bagi kad jemputan kahwinnya.

Antara staff yang join makan di Qaseh


Awei si mata cantik

Ee mulut besar sangat tu

Idaman tergelak dengan aksi Ee

Fazida, our new render's artist

Hasan dengan baju melayunya hari ni

Nazmi control

Yeah, Ni la Juan.. last day dah.. Tapi next 2 weeks masuk balik keje as fulltime..
Cute Eejean

Bersama yang lain2nya. Rupanya tengah makan kat Geng's Corner

Me

Ok, tu aje untuk kali ni. Post kali ni tak banyak ayat2 simply just pictures. Jumpa lagi untuk post yang lain selepas ni. Assalamualaikum...

1 comment:

  1. 3 bulan lebih? dieorg intern 6 bulan aaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...