Followers

Saturday, May 09, 2009

Aku Tak Percaya Cinta~

Sekadar suka-suka nak taruk video lagu Liyana Jasmay - Aku Tak Percaya Cinta. Actually, macam orang semua orang dah tahu.. Liyana atau Nana ni dah start menyanyi. Ada orang yg suka lagu dia ada orang yg tak suka. Depends pada orang, tapi bagi saya sekadar suka2 je apa salah dengarkan.. layan je..


Video ni Liyana nyanyi versi live.. so ada la part dia macam main2 nyanyi skit.. susah nak judge dia punya voice by this video. Just for fun~

1 comment:

  1. definately x leh stand lagu nih!ahhh..tidakk!!=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...