Followers

Tuesday, April 28, 2009

Upin & Ipin plushtoys~

Upin Ipin plush toy ni walaupun tak siap lagi dan belum berada dipasaran tapi dah agak ada banyak versi patung ni di LCP. Dari yang awal2 sekali sampai la sampai yang hampir final. Kalau sapa yang perasan plush toys ni jugak pernah dibawa di Suarasa Perak tahun lepas dan telah mendapat feedback yang sangat memberansangkan dari orang ramai. Kebanyakkan kata nak beli atau nak amik aje yang sample tu. Kalau nak tau, plush toys ni akan berada dipasaran sikit masa lagi. Kami sedang usahakan untuk memasarkannya dalam masa terdekat.

Selain tu, kalau boleh semua peminat Upin & Ipin elakkan dari membeli plush toy Upin Ipin yang cetak rompak yang ada banyak dipasaran sekarang ni. Bukan saja membazir duit... tapi rupa dia memang tak sama langsung macam Upin Ipin.

P/S : Doa-doa la kami dapat membenteras cetak rompak yang sedang hangat berleluasa sekarang ni

7 comments:

  1. yeeahhh...beli yg ori...

    ReplyDelete
  2. yeah!!!!! x sbrnya nk beli..
    kalau dah siap, inform2 la ye.
    best ni... boleh peluk2..hehe.

    hapuskan yg cetak rompak!!
    melambak2 brg2 upin ipin ni yg cetak rompak

    ReplyDelete
  3. oyeah..oyeah...ori is the best...

    bos..dvd cite bersiri tu bole oder agi ker?terlambat daa

    ReplyDelete
  4. nak order bole tu bole... tapi kena contact store@lescopaque.com .

    ReplyDelete
  5. banyak benau edisi cetak rompak kat paso malam kan!!! Ishkkkk

    ReplyDelete
  6. kalau nak beli ori dimana bisa tak kirim ke indonesia
    martin@beachwaralaba.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...