Followers

Friday, April 10, 2009

Les' Copaque Foto Shoot

Wah, semangat betul nak tulis pasal topik ni. Rasanya dah lama tak penah amik gambar company ramai2. Bukan apa, gambar kat website company foto Les' Copaque dah lama gile tak update. Akhirnya, bila dah pilih satu hari yang sesuai yang semua orang ada kat opis barulah fotoshoot dimulakan. Lokasi fotoshoot ni berbeza skit dan bukannya di opis walaupon nama dia company foto. Lokasi menarik ni ialah di rumah Tuan Haji Burhannudin sendiri iaitu kitaorang punya managing director.

Kerusi diatur berhadapan dengan air terjun dalam taman hijau yang terdapat dalam rumah ni. Rumahnya memang lah besar sangat, sampai ada lif, air terjun dan kolam renang. Tahniah diberikan kepada team foto sebab berjaya menyusun staff2 yang ramai ni. Kalau nak dikirakan mungkin lebih dari 50 orang, tapi oleh kalau tak kira manalah saya nak tau berapa orang.


Bergambar ni memanglah kesukaan semua staff Les' Copaque. Baik yang lelaki ataupun pompuan semuanya ada pose maut masing2. Maklumlah jarang keluar2 bergambar... asyik duduk depan pc sekali sekala bergambar mau dekat sejam jugak. Oleh kerana landskap rumah ni sungguh cantik, ditambah pula diterangi oleh cahaya pagi kesemuanya gambar ni nampak sangat cantik.


Antara staff pompuan di Les Copaque

Ni pulak jejaka2 kacak Les Copaque

Yuki dan Ida ketika menunggu proses foto diambil

Jurukamera iaitu Muaz yang bertungkus lumus dengan kameranya sampai terbaring-baring kat rumput untuk mendapatkan angle terbaik.


Akhirnya sesi mengambil company foto pun tamat dan boleh dikira berjaya kerana ianya bukan sahaja mampu mengemaskini laman web rasmi Les' Copaque namun dapat juga digunakan untuk Friendster dan juga Facebook apatah lagi untuk Blog saya sendiri.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...