Followers

Wednesday, February 18, 2009

Tayangan Gala & Fanatik GENG

Actually LCP menganjurkan 2 tayangan istimewa iaitu Tayangan Gala dan Tayangan Fanatik pada malam yang berbeza. Walaupun konsep yang hampir sama iaitu mengadakan tayangan, tapi persediaan dan penganjuranna berbeza sikit sebab orang yang datang ialah 2 kumpulan penonton yang berbeza.

Tayangan Gala ni khas untuk VVIP, badan - badan yang pernah menyokong seperti MDeC, MIMOS, MOSTI dan banyak lagi. Manakala tayangan fanatik ni LCP anjurkan khas untuk peminat yang fanatik gila kat GENG. Jadi kiranya mcam membalas balik kesetiaan dorang selama ni. Kat atas ni simbolik perasmian utk malam tayangan gala.


Kedua2 malam ni diadakan di tempat yang sama. Actually masuk ni dah 3 kali, LCP anjurkan tayangan di Cathay Cineleisure Damansara. Salah satu reason, sebab dah senang nak organize sebab dah kenal pihak management dan tempatnya tak crowded sangat dengan pengunjung luar.

Penonton untuk Tayangan Gala selain VVIP ialah ahli keluarga LCP sendiri. Yelah, dorang kira VIP la jugakan.. Jadi pada malam tu, selain sempat berjumpa dengan ahli family yang lain... sempat jugak la dorang beramah mesra sesama dorang sendiri.

Kat bawah ni antara wajah2 comel ahli keluarga dan fanatik yang datang pada malam tu.

p/s : event ni dah sebulan lepas baru nak tulis.. so dah tade idea nak tulis apa... post gambar je


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...