Followers

Tuesday, February 17, 2009

GENG bersama Sifoo.com

Bertempat di GSC Midvalley, lebih kurang 40 orang ahli sifoo.com telah beramai-beramai menjayakan aktiviti menonton filem GENG : Pengembaraan Bermula bersama-sama. Sifoo.com merupakan salah sebuah laman web komuniti berasaskan grafik dan multimedia terbesar di Malaysia. Saya dah lama join sifoo.com sejak tahun 1997 cuma ni lah pertama kali join aktiviti2 cam ni. Harapan selain dapat beramah mesra bersama ahli sifoo.com yang lain, saya jgak nak support la dorang sebab semangat buat gathering beramai2 untuk tengok filem GENG.

Rata-rata ahli sifoo.com terhibur dengan tayangan filem GENG tersebut dan penaung sifoo.com sendiri iaitu En. Imran telahpun menulis reviewnya mengenai filem GENG. Sebaik sahaja selesai tayangan, masing-masing diberi hadiah GENG melalui kuiz ringkas yang dijalankan secara spontan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...