Followers

Tuesday, January 20, 2009

Press Screening Sifu & Tongga

Sehari selepas Press Screening GENG, ada Press Screening untuk filem Sifu & Tongga pula. Seperti biasa Grand Brilliance akan mengadakan kebanyakan press screeningnya di GSC Midvalley. Actually, saya taklah dijemput sangat, sebab saya bukan press pon... tapi sebab dah kenal dengan orang GB.. jadi dapatlah selit2 skit untuk tengok screening ni.

Seperti yang diketahui ramai, pelakon utamanya ialah Saiful Apek dan Nabil. Semua para pelakon ni sampai lebih kurang 8:30 dan selepas tu terus sesi bergambar dan beramah mesra bersama peminat berlangsung.

Actually event ni macam biasalah.. ada makan2 skit.. ada screening dah berakhir dengan press conference. Saya tak nak tulis review pasal filem ni sebab dah banyak blog lain yg tulis pasal filem ni. Cukuplah saya sekadar kongsi gambar sekeping dua...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...