Followers

Sunday, January 25, 2009

Mejamumu

Apakah itu mejamumu?
Mejamumu itu ialah ringkasan kepada meja saya di Les' Copaque Production.


Kenapa meja pun perlu ada nama?
Sebab di sinilah macam2 boleh didapati di dalam area studio di Les' Copaque. Macam center of information. (cewah)


Apa yang ada kat sini?
Biasanya kalau ada majalah terkini dipasaran di mejamumu ni lah yang akan sampai dulu. Contohnya, majalah gempak isu lepas... saya dapat melalui pos yang mana dikedai masih belum dijual lagi... sama juga seperti majalah2 lain keluar karangkraf contoh, juga saya akan dapat lebih awal atau extra lebih dari biasa...mejamumu juga merupa server yang menyimpan segala jenis hiburan yang tidak melalaikan (okla ada la melalaikan sikit2)


Takkan tu je?
Selain tu, ni mejamumu ni terkenal dengan barang-barang yang cute seperti patung Upin yang direjek dan beberapa flushtoys lion yang dibeli dari tempat2 berasingan. Jadi biasanya kalau orang perempuan yang datang melawat kat opis mesti kata.. alaa comellnyaaa... .Sampai ada orang nak bergambar dimejamumu ni semata-mata sebab mejamumu ni comel...

Kata-kata terakhir?
Mejamumu ni juga dah beberapa kali masuk majalah. Contohnya majalah powder, majalah pc dan juga photo abang polis yang menangkap gambar tempat kejadian kehilangan handphone.


p/s: harapan mejamumu ni dapat dikembangkan lagi sehingga ke peringkat antarabangsa


6 comments:

  1. kalau macam itu, semua meja kat lcp ada nama jugak ke?

    ReplyDelete
  2. takde la.. hanya mejamumu

    ReplyDelete
  3. betul. nantikan website mejamumu.com

    ReplyDelete
  4. beli je la domain mejamumu.com

    media horizon is like so last year

    ReplyDelete
  5. Post yg sgt menarik, sbb meja mumu je yg ada nama... Jealousy kicks!

    ReplyDelete
  6. Mohd Zarin7:47 PM

    Nanti akan ada updates on mejamumu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...