Followers

Saturday, January 24, 2009

Gadis Melayu Promote GENG

Bukan promote apanya, tapi seperti yang semua maklum mengenai rancangan Gadis Melayu yang telahpun tamat beberapa minggu lepas. Pemenangnya ialah Aida. Tapi, ada tak orang perasan semasa sesi latihan sebelum final tu... beberapa orang gadis melayu ni pakai baju GENG yang dorang dapatkan semasa di event Suarasa Ipoh tempoh hari...

Antaranya ialah Aida dan Syikin. Yang lain tak sure tak pakai sebab apa, samada memang takde baju tu ataupun sebab tak basuh lagi... hehe

Setahu saya antara yang paling minat GENG terumatanya sekali Upin & Ipin ialah Khusna.. Sebab haritu di Suarasa sibuk dia menawar harga baju Upin & Ipin dengan saya even harga yang ditawar tu lagi mahal dari yang saya jual...


Oleh itu jangan la lupa menonon filem GENG di pawagam bermula pada 12 Februari 2009.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...