Followers

Thursday, December 25, 2008

A famosa Water World

Yay, another vacation destination at Malacca. Kali ni pada masa hari raya haji kitaorang ke AFamosa Water World. Actually pada masa sehari selepas abis event di MITC. Gambar kat bawah ni semasa baby ielham nak main air. Dia pun lengkap dengan pakaian renang.


Ha, macam ni lah kat dalam Water World tu. Actually tak berapa minat sangat dengan air dan permainan extreme ni. Tapi, dah semua orang pun pergi.. so join aje la... gambar sebenar semasa mandi tidak dapat dipaparkan di sini atas sebab-sebab tertentu.

Selepas abis berendam dengan agak lama kat situ, kitaorang pun balik sebab malamnya tu ada aktiviti lain pulak... Tapi sebelum balik most of us beli topi ala2 kepala binatang sebagai tanda kenangan.

Ha, tengok baby eilham pun ada topi dia sendiri... comelkan?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...