Followers

Thursday, December 25, 2008

Eyes of Malaysia

Eye of Malaysia dulunya berada di Taman Titiwangsa, Kuala Lumpur tapi telah transferkan ke Melaka. Kalau tak salah kerajaan Melaka dah beli untuk dijadikan salah 1 tumpuan pelancongan kat Melaka. Saya sempat pergi Eyes of Malaysia di Titiwangsa dan di Melaka pun saya tak lepaskan peluang jalan2 kat sana. Actually, bezanya di Melaka ni most area masih nampak kosong dan kebanyakan area macam masih dalam pembinaan.

Saya naik waktu malam dan sekelilingnya tak berapa nampak sebab terlalu gelap. Berbeza dengan di Titiwangsa yang ada pancaran laser dari air.


Idaman, Saya dan Faizu sedang menghiburkan diri semasa beratur nak naik ke atas.

Yay, apa tu? gambar terlalu gelap.

Antara yang menarik semasa menaiki Eye of Malaysia ni ialah Dini sempat tukar lampin Eilham semasa dalam gondola. Tapi gambar semasa proses penukaran tu tak sesuai ditonton oleh public.

Anyway, ni lah destinasi terakhir cuti-cuti di Melaka haritu. Macam dah selalu pulak cuti2 kat Melaka ni. Hmm.. maybe next time kita pergi tempat lain pulak

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...