Followers

Saturday, November 15, 2008

The Making Of...(Studio)

Proses The Making of juga merangkumi proses yang dijalankan di dalam studio. Semua department dari concept, animation hinggalah ke rendering direkod. Macam biasalah, team The Making of akan memastikan flow recording seperti yang telah dirancang pada peringkat awal.


Ini lah dia camera yang digunakan untuk recording The Making Of ni... apa ntah nama camera ni... tapi camera ni dapat merekod video bersaiz HD.

Antara team The Making Of yang bertungkus lumus pada hari tu dari pagi sampai malam sebab nak memastikan semua shots diambil dengan baik.

Ni screenshot computer saya semasa proses rendering dijalankan. Kalau nak tau macam mana rupa video ni nanti... kenalah tunggu kat TV nanti...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...