Followers

Tuesday, November 25, 2008

Madagascar 2

Dah tengok Madagascar 2 ? Kalau belum, silalah tengok sementara masih ditayangkan di pawagam. Ada orang kata tak best sangat cerita ni jika dibandingkan dengan episod sebelum ni. Tapi, bagi saya kalau nak tengok untuk just having fun memang boleh. Saya pun bukanlah nak terlalu mengkaji itu ini sebelum bagi komen untuk sebarang movie. Secara keseluruhannya enjoyable.


Jalan cerita yang simple dan mudah difahami. Lawak yang pada sesetengah tempat yang menjadi dan berpatutan. Namun ada juga lawak yang agak over dan jengkel bagi saya. Walaupun watak utama cerita ni ialah Alex(singa) dan Marty(kuda belang0 tapi watak2 lain macam penguin dan King Julien (tak sure binatang apa) lebih menyerlah dan lakonannya sungguh menarik.




Kalau ada masa rasa macam nak tgk sekali lagi kat wayang.

P/s : Bagi saya Wall-E tak best

2 comments:

  1. wa..xtgk lagi laa madagascar..hurm..best sgt ker?rating baper bintang bg?hehe

    ReplyDelete
  2. of course mumu kata wall-e tak best. wall-e mana ade singa :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...