Followers

Monday, October 27, 2008

Autoshow @ GENG's Corner

Kali ni nak kongsi pasal Autoshow yang diadakan kat GENG's Corner baru2 ni. Autoshow ni actually start dengan audioshow pada malam hari dan keesokkan harinya bersambung dengan autoshow pulak. Dah la depan opis aje, so senang aje nak tgk kereta2 modified yang cun.

Banyak jugak kereta yang dikatakan datang dari club2 yang bukan saja dari sekitar lembah klang.. tapi juga dari Johor dan sebagainya.


Ni GEN-2 yang keseluruhan bodynya menggunakan konsep movie 300. Memang cantik.

Ni pulak Suzuki Swift yang banyak modified engine dan audio.

Gambar kat bawah ni pulak gambar pada malam hari. Pada masa ni semuanya focus mengenai audioshow saja. Jadi selain bunyi bass yang kuat lampu2 serta screen besar pada kereta turut menjadi perhatian.


Kereta ni dah macam dalam kapal terbang. Tapi yang ni memang antara yang tercantik pada malam tu.


Kereta ni pulak ialah antara kereta yang mempunyai audio system yang best. Screen lcd dia pun besar.



p/s: terasa tak best pulak dgr audio system kereta sendiri.

1 comment:

  1. saye sebagai salah seorang peminat kereta malaysia... amat bertuah lah kerana sebelum nie, autoshow2 yg diadakan jauh2 semuanya... tetiba lak diorang buat kat depan office... so apa lagi... berlensa~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...