Followers

Thursday, September 25, 2008

KFC Hour bersama Les' Copaque

Ini bukan nama rancangan baru, tapi sesi berbuka puasa kat opis beramai2. Hari ni sebenarnya cuti umum sebab Nuzul Quran.. tapi oleh kerana Upin Ipin banyak lagi tak siap.. so semuanya still kerja macam biasa.. even ada yg datang pukul 9pagi...

Hari tu semuanya pakat nak makan KFC sama2. So Team A pergilah ke Tesco beli KFC manakala Team B kat opis prepare tempat makan.

Macam biasalah sesi makan bersama2... semuanya berebut nak amik.. tapi suasana berbuka bersama2 tahun ni bukannya selalu dapat.

Peruntukan ayam utk seorang pada haritu agak banyak jugak... jadi boleh tambah berulang kali jugak la.. hehe.. sekali ada..

Tapi Faren diam2 dah abis kan 2 bucket sekali gus.. hmm... Shame on you~

Anyway, tahun ni suasana berbuka puasa mungkin tak sama macam tahun2 yg lepas... Kebanyakan harinya beli juadah di bazaar dan makan depan pc... Adala sekali sekala makan kat luar... Apa2 pun pengalaman puasa tahun sungguh berbeza sebab pada masa yang sama asyik terfikir dateline Upin & Ipin yang dijadualkan ditayang semasa hari raya nanti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...