Followers

Monday, September 29, 2008

Kad Raya Les' Copaque

Actually tahun ni banyak stok kad raya lebih kat opis. Peruntukan yang dibagi kat setiap orang pun tak post2 lagi kat orang. Hari ni dah tinggal beberapa hari saje lagi sebelum raya... Hmmm, macam tak sempat... Kalau pos sekarang mungkin lepas raya baru dapat... jangan kat nak pos.. tulis pun belum lagi... hmmm

Thursday, September 25, 2008

KFC Hour bersama Les' Copaque

Ini bukan nama rancangan baru, tapi sesi berbuka puasa kat opis beramai2. Hari ni sebenarnya cuti umum sebab Nuzul Quran.. tapi oleh kerana Upin Ipin banyak lagi tak siap.. so semuanya still kerja macam biasa.. even ada yg datang pukul 9pagi...

Hari tu semuanya pakat nak makan KFC sama2. So Team A pergilah ke Tesco beli KFC manakala Team B kat opis prepare tempat makan.

Macam biasalah sesi makan bersama2... semuanya berebut nak amik.. tapi suasana berbuka bersama2 tahun ni bukannya selalu dapat.

Peruntukan ayam utk seorang pada haritu agak banyak jugak... jadi boleh tambah berulang kali jugak la.. hehe.. sekali ada..

Tapi Faren diam2 dah abis kan 2 bucket sekali gus.. hmm... Shame on you~

Anyway, tahun ni suasana berbuka puasa mungkin tak sama macam tahun2 yg lepas... Kebanyakan harinya beli juadah di bazaar dan makan depan pc... Adala sekali sekala makan kat luar... Apa2 pun pengalaman puasa tahun sungguh berbeza sebab pada masa yang sama asyik terfikir dateline Upin & Ipin yang dijadualkan ditayang semasa hari raya nanti.

Tuesday, September 23, 2008

Mocca - Colours


I just have the full album of Mocca - Colours from Faren. Faren bought it from Indonesia during his holiday fews week ago. Well, he was really kind enough to ripped it into MP3 format and share it to everyone in the office. At 1st glance everyone was so amazed with the packaging and design of this cd box. It was designed to be looks like a pencil colour box from the outside, its really cool.

Its consist of 12 songs and one of the hit song is called"The Best Thing". Lets play this song over and over again....



Upin & Ipin: Setahun Kemudian DVD/CD On Sales

Upin & Ipin: Setahun Kemudian
"Ramadhan Edition"
(episodes 7 - 12)

now available on DVD & VCD


Don’t have internet access? Tired of waiting for the video to load? Can’t seem to enjoy the low resolution web videos? Fret no more! The Upin & Ipin: Setahun Kemudian (Ramadhan Edition, episode 7 – 12) DVD and VCD is now available for orders online. With high quality DVD (or VCD) videos of Episode 7 – 12, showcasing the twins adventure on the new Ramadhan month. Either log on to http://www.worldofgeng.com/ or come on over to the World of Geng store in Shah Alam and get it straight.

And remember, buy original ;)


DVD = RM 18
VCD = RM 15

GET IT HERE
www.worldofgeng.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...