Followers

Wednesday, June 11, 2008

Balik Kampung~

Wah, post ni dah lama simpan jadi draft kat blog... tak post2 jugak. Anyway, Just a few pictures yg nak share semasa balik kampung last time (rasanya dah 3-4 bulan lepas kut). Kampung di Batu Pahat, Johor ni sebenarnya kampung belah mak. Balik ni pun kalau tak salah sebab ada sedara terdekat kahwin... so kena balik la jugak...

Ni kat depan rumah. Takdela apa yg berbeza atau menarik compare dgn kampung org lain... Cuma dah lama tak tgk kampung ni, tiba2 bila tgk ada terasa suasana macam kampung dalam GENG. Sama seperti yg dibayangkan masa proses 3D modelling dia dlu.


Ayam macam ni tade la kat GENG. Cuma masa nak buat reban ayam utk GENG dlu tak terfikir nak buat yg mcam ni... ni moden skit


Haaa.. jalan dia ni sebijik macam dalam GENG.... (skit2 la) Tapi konsep dan arrangement kampung tu tak de la jauh beza...
Tunggu la nanti GENG tayang kat wayang.. sama2 compare..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...