Followers

Thursday, November 15, 2007

Gallery

- under construction -

Wednesday, November 14, 2007


Name : Mohd Zarin B Abdul Karim
Gender : Male
Zodiac : Leo
Occupation : Rendering Director/Webmaster Les' Copaque Production
Education : Bachelor in Film & Animation (MMU)
Hometown : Setapak, Kuala Lumpur
Interest : Drawing, Traveling, Music, Travel, Safari, Fantasy, Lion, Panda, Cars, Coffee








Saturday, November 03, 2007

Raya Trip

Lambat skit update pasal Hari Raya. Tak byk gambar pun actually masa raya yg lepas. Tapi raya kali ni penat berjalan dari satu kampung ke satu kampung. Journey balik kampung start directly lepas sampai kat rumah(lepas balik dari France). Pagi raya tahun tu ada kat KLIA. Dapat lah dgr sayup2 lagu raya masa turun dari flight tu. So, perasaan masa tu mmg rasa macam lega.. sebab akhirnya sampai jugak kat Malaysia... lebih2 lagi utk berhari raya...

So, sampai je rumah... rehat dan makan sekejap.. then trus balik Batu Pahat, Johor. Sampai kat situ dalam petang raya... Dah lama sebenarnya tak raya kat kampung. So, malam raya tu pun berjalan2 kat area situ jugak... rumah sedara mara...


Keesokkan harinya pulak, pergi ke area lain (still kat Johor jugak). Kali ni pergi rumah Pak Ngah. Lepas beraya tu, habis kan petang tu dekat bandar Batu Pahat. Dan malam tu pulak.. sempat pulak rancang dgn Faiz dan Hakim (opismate) utk jumpa kat bandar Batu Pahat tu. Dapat la jugak berborak2 sampai pukul 1am...

Esoknya pulak pergi ke Melaka, rumah atok ke dua. Lepas makan tgh hari kat situ, turun pulak ke Negeri Sembilan.. dan singgah kat banting... rumah Mak ngah pula... lepas maghrib haritu... singgah pulak ke Bangsar.. rumah Atuk (belah Ayah).... Hari tu mmg byk jln2, Tapi semua tempat sekejap2 saje...

Overall raya tahun ni agak berbeza dgn tahun2 yg lain. Lebih2 lagi dpt tgk reaksi sedara mara terhadap Upin & Ipin. Semoga next time jumpa sedara mara, GENG dah siap dan dpt respon yg baik dari dorang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...