Followers

Saturday, September 01, 2007

Family Day @ Port Dicksen

Buat julung kalinya Les' Copaque Production telah mengadakan Family Day khas untuk semua tenaga kerja Les Copaque. Family Day tu diadakan kat Glory Beach Resort, Port Dicksen. Tapi alang2 tu, kita semua pergi kenduri Safwan.. kat melaka. Selepas kenduri Safwan barulah kita semua bertolak ke PD.

Bersama Anas kat Mcd Melaka, semasa sedang tunggu nak ke rumah Safwan

Ramai jugak staff Les Copaque. Dulu tak macam ni.

Alamak, sebelum pergi rumah Safwan, kereta tak
bole hidup pulak... Nasib baik last2 bole jugak hidup

Semasa kat kenduri rumah Safwan.. makanan dia sedap.. boleh tahan

Kat PD... antara aktiviti yang diadakan adalah macam ni... beach sport!
Yang ni kalau tak silap nama game dia giant foot... ( kut)

Yang ni last games untuk haritu... kena pijak2 belon... semua games ni lawan dalam group.

Lepas tu ada treasure hunt... group kitaorg dapat no 1. ....yeah!

Malam tu pulak... semua baby2 yang lahir bulan lapan disambut dengan dua biji kek besar.


Ni diantara pertunjukan yang diadakan kat hotel pada malam tu.


Salah satu sand sculpture yang kita buat secara beramai-ramai



Pada malam terakhir tu.. semua group kena buat persembahan. Group kitaorang buat lakonan dan dapat no ke-2 pada malam tu.

Overall trip kali ni memang sangat menyeronokkan dan tak dapat dilupakan. Walaupun penat, tapi salah satu pengalaman yang best kat sini. Lepas ni dah takde masa untuk rehat lagi. Kena sambung siapkan kerja yang banyak kat opis...

1 comment:

  1. wah bestnyeee pg PD..dh lama tak pegi :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...