Followers

Monday, July 16, 2007

A trip to Port Dicksen

Last weekend, saya bersama rakan2 dari Les Copaque (Nizam, Dini, Zaid, Faiz, SockChee, Zubir dan Sapik) pergi makan angin di PD. Tujuan asal ke PD sebenarnya untuk teman Nizam yang menghadiri satu talk mengenai Mobile Contents yang diadakan di PD. So, alang2 tu kitaorg makan angin sekali...

Sampai je kat PD, kita terus check in di Apartment. Bilik dia muat 6-8 orang. Luas dan selesa.

Gambar di apartment

Tepi pantai

Lepas rehat aje, kami semua terus terjun pantai... Sempat main banana boat dan berendam beberapa jam.

Nizam, Dini, Zubir, Faiz, Sokchee, Zarin dan Zaid

Pada sebelah malamnya pulak, kami semua pergi ke hotel lain untuk join Talk yang berkaitan dengan Mobile Contents. Kat sini Nizam dijemput sebagai salah seorang speaker. Yang lain2 tukang nyibuk aje...

Semasa selepas program talk tersebut

Selepas tu, kita menjamu selera kat sebuah restoran makanan laut. Wah .. sedap! Ikan kerapu 2 ekor, ketam cili, tomyam dan macam2 lagi.. semua makan macam tak pernah jumpa nasi



Sunday, July 08, 2007

Tranformers @ One Utama

Finally, dapat jugak tengok Transformer. Movie ni pada tempoh awal2 mmg sesak aje... asyik2 penuh... ramai orang nak tengok... So kitaorg (Les Copaque +kawan2) dapat tgk kat one utama... hehe.. ramai sangat yang pergi sampai kena tengok 2 hall yg berasingan...

Posing in front of Optimus Prime



A snapshot of everyone (well, almost everyone)


Overall, Transformer is a really good movie. CG dia memang cool. Storyline quite simple... but enjoyable...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...