Followers

Tuesday, June 26, 2007

Lights Up!

Salam,

Apa kabar. Sekarang ni utk sementara waktu selagi opis baru belum siap... sebahagian dari staff Les Copaque terpaksa pindah ke opis lain utk beberapa bulan... Opisnya tak jauh dari opis utama Les Copaque.

Kat sini semua creative department such as concept artist, storyboard artist, modeller, script writer dan render artist. Nak kata seronok sangat kat opis baru ni takde la jugak.. tapi staff2 kat sini jugak yang memikirkan macam mana nak ceria kan opis baru ni...

Gambar2 kat bawah ni antara suasana kat opis ni bila kita semua pakai lampu kuning ... ala lampu ikea tuu...


My working area... dual monitor 1 LCD & 1 CRT


My own graphic tablet... tak boleh hidup tanpa nya


Devil memenuhi sebahagian dari sudut meja


Anas buat kerja dengan relax nya... ( macam ngantuk je)


Fuad paling excited pasal lampu ni... meja dia je ada dua lampu kuning ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...