Followers

Tuesday, January 23, 2007

Ito datang office



Hari ni saudara Ito dari kumpulan Blues Gang datang office... Ala, yang femes dengan lagu "Apo Nak Di Kato" tu. Buek apo di datang sini?... ha, ada la sikit perbincangan dengan En Burhan (bos besar les' copaque)... mebi dia akan sumbangkan lagu dalam filem Geng ni... so far tak sure lagi... baru aje bincang.. tapi kalau jadi, mungkin kita akan buat Ito versi 3D sebagai watak sampingan... macam mana nak combine tu?.. ha tu kena tunggu...



Gambar Ito ni saya yg lukis... So, masa jumpa dia tu... macam konon2 bergambar kasik kat dia la...

//Selain tu hari ni ada 1 peristiwa kelakar berkaitan Ito... dialog nye cam ni

Eejean : Ito tu siapa? penyanyi ke?
Zarin : Yela.. you tak kenal ke? Dulu dia dari Blues Gang... lagu famous "Apo Nak di Kato "
Eejean : Ha? dia nyanyi lagu jepun ar?
Zarin : Kenapa pulak lagu jepun?
Eejean : Tu... you cakap nama lagu dia "Arigato"

2 comments:

  1. Anonymous1:34 AM

    ejean gila

    ReplyDelete
  2. -.- zzz
    tak kena mengena...cakap saya pulakzzz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...